weboldal készítés

Ha szeretné, hogy online is elérhető legyen a cége, akkor érdemes saját weboldalt készíteni. Mi törekszünk arra, hogy a legjobb megoldást találjuk meg cégének, legyen egyszerű vagy kissé összetettebb a weboldal. Fontos, hogy a weboldal az Ön szolgáltatásainak a tükörképe lesz az online világban, 2020-ban fontos az online elérhetőség. Minden weboldalunk mobilbarát, ez már egy alap követelmény, hogy gyorsabban elérjék cégét mobilon is.

Honlap készítéskor az első lépés a megfelelő domain név kiválasztása. A domain a kapu az oldaladhoz, ezért fontos, hogy jó benyomást keltsen a látogatókban, passzoljon a márkádhoz és a SEO céloknak is megfeleljen. A két legfontosabb tanács, amit érdemes megfontolni, mielőtt végleg megvásárolsz egy domaint:

Használj megfelelő domain kiterjesztést

Magyarországon a .hu, míg nemzetközi piacon a .com végződések a legelterjedtebbek. Ezt elsősorban a célközönséged lokációja fogja eldönteni. Azaz, ha külföldön is szeretnél vevőket szerezni, akkor érdemes a .com-ot, ellenkező esetben a .hu változatot lefoglalni.

Legyen egyedi a domained

Nemcsak a márkaneveddel, a domain címeddel is minél jobban el kell különülnöd a versenytársaidtól. A hasonlóság megtéveszti a látogatókat, akik emiatt összekeverhetnek a konkurenciával. Ha a márkád elnevezése kreatív és figyelemfelkeltő (és nem használja már valaki más, bár, ha erre a válasz igen, akkor új márkanév választáson is el kell gondolkodni), akkor ez a legjobb domain, amit csak választhatsz.

A gyors és mindig elérhető weboldal nemcsak neked, de az ügyfeleidnek is fontos. Ha valamit nem szabad elsietni, akkor az a webtárhely kiválasztása. A legtöbb cég díjcsomagokra bontva kínálja szolgáltatásait, amelyekre általában egy hónapra, fél évre vagy egy évre előre lehet előfizetni. Amit meg kell megvizsgálni döntés előtt:

  • mekkora tárhelyre lesz szükséged,
  • van-e élő, 24/7 ügyfélszolgálata a szolgáltatónak,
  • földrajzilag hol helyezkednek el a szerverek, amelyek az adatokat tárolják,
  • van-e biztonsági mentés szolgáltatás kimaradás esetén és
  • ad-e a szolgáltató ingyenesen és automatikusan frissülő SSL tanúsítványt, ami az adatok biztonságát garantálja.